Најавете се

Колачињата мораат да бидат овозможени во Вашиот прелистувач Помош околу Колачињата мораат да бидат овозможени во Вашиот прелистувач
Некои курсеви можат да дозволуваат пристап како гостин

Дали сте прв пат овде?

Здраво! За целосен пристап кон курсевите потребно е да креирате Ваша корисничка сметка на овој сајт.
Секој од овие индивидуални курсеви може да има и еднократен
„клуч за запишување“, кој нема да Ви треба подоцна. Ова се потребните чекори:
 1. Пополнете го Нова сметка формуларот со Вашите податоци..
 2. Наскоро ќе добиете порака на Вашата адреса за е-пошта.
 3. Прочитајте ја пораката, и кликнете на врската во неа.
 4. Вашата сметка ќе биде потврдена и ќе бидете најавени на системот.
 5. Сега, одберете го курсот кој сакате да го следите.
 6. Ако треба да внесете „клуч за запишување“ - внесете го
  клучот кој Ви го даде наставникот. Со тоа ќе бидете „запишани“ на дадениот курс.
 7. Сега имате целосен пристап до курсот. Отсега ќе биде потребно да го внесувате само Вашето корисничко име
  и лозинка за да се најавите на системот (да ги внесете во формуларот на оваа страница) и да пристапите на некој курс на кој сте запишани.